Nmobs Twitter'ın API partneri olmaya hak kazandı

31

Ara

  • Nmobs Twitter

Kuruculuğunu Burak Yılmaz'ın yaptığı Genart Medya'nın yatırımı ve Emrah Adsan'ın kurucu ortaklığında 2015 yılında hayatına başlayan reklam ve teknoloji evi Nmobs (Native Mobile Ads) ilk büyük teknoloji ortaklığını Twitter ile gerçekleştirdiBu hafta içinde Londra'da gerçekleşen Twitter API Partner seçimlerinde in-house dashboard teknolojileri N'wall'u tanıtan Nmobs, Twitter'ın API partneri olmaya hak kazandı.

Sağlanan ortaklık ile Türkiye'deki marka ve ajanslar N'wall üzerinden Twitter reklamlarını yakın zamanda satın alabilecekler.

Türkiye pazarındaki ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak hazırlanan N'wall, marka ve ajansların Twitter reklamlarını dashboard üzerinden daha rahat girebilmelerini sağlayacak. Aynı teknoloji yakın zamanda Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde de aktif olacak.

Ekip, yaptıkları açıklamada N'wall'un ajans ve marka çalışanlarına kullanım kolaylığı sağlamak üzere tasarlandığını ve kuruluşlarının 3. ayında gerçekleşen bu ortaklığın gelecekte yapacakları teknolojik yatırımların öncüsü olacağını söyledi.

Telefon
Telefon