Medya sponsorluğunu Progela Reklam Ajansının üstlendiği 6. Cumhuriyet Bilardo Turnuvası tüm hızı ile devam ediyor.

24

Ekim

  • Medya sponsorluğunu Progela Reklam Ajansının üstlendiği 6. Cumhuriyet Bilardo Turnuvası tüm hızı ile devam ediyor.

17- 28 Ekim tarihleri arasında, Progela Reklam Ajansının medya sponsorluğunda, Cumhuriyet Kupası Bilardo turnuvası, Eskişehir Bilardo Kulübü tarafından tüm hızı ile devam ediyor.

 

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen,96 sporcunun yer aldığı turnuva çekişmeli maçlarla devam ediyor.  Eskişehir Bilardo Klübü spor salonunda düzenlenen turnuvada çekişmeli maçlara sahne olurken. Bilardo severlerin yoğun ilgisini üzerinde topluyor.

Eskişehir Bilardo Spor Kulüp Başkanı Furkan Şenel, yaptığı açıklamada, “Bu yıl 6’ncısı düzenlediğimiz 3 bant bilardo turnuvasının bu yıl da çok güzel maçlara sahne oluyor. Turnuvaya katılan sporcuların, 3 band branşında kıyasıya mücadele ediyor. Turnuvaya katılan tüm sporcularımı ve medya sponsorumuz Progela Reklam Ajansı il tüm sponsorlarımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

                Geçtiğimiz aylarda Bodrum’da düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonasında, Eskişehir Bilardo Spor Kulübünden 5 sporcunun tamamı madalya ile döndü. Bu konu hakkında da sorularımızı cevaplayan Eskişehir Bilardo Spor Kulüp Başkanı ve Eskişehir temsilcisi Furkan ŞENEL, hedeflerinin Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ve daha birçok başarılarla Eskişehir’i gururlandırmak istediklerini ifade etti.

                Biz de Progela Reklam Ajansı olarak Eskişehir Bilardo Kulübüne başarılarının devamını diliyoruz.

Telefon
Telefon