ENDÜSTRİYEL REKLAM ÖDÜLLERİ VERİLDİ!

18

Ara

  • ENDÜSTRİYEL REKLAM ÖDÜLLERİ VERİLDİ!

Türkiye’de kısa zamanda teknolojik gelişim ve yenilikçilik anlamında rekabetçi sektörlerden biri haline gelen endüstriyel reklamcılığın kat ettiği mesafeyi kutlamak; yaratıcı, özgün ve sofistike uygulamalarla sektörde fark yaratan firmaları öne çıkarmak amacıyla bu sene ilk defa düzenlenen ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin sahipleri FESPA Eurasia 2015’te belirlendi. Endüstriyel reklamcılığın açıkhava uygulamalarında tasarım, montaj, malzeme ve teknolojik entegrasyon gibi alanlarda dikkat çeken projelerin ödüllendirilmesi için hayata geçirilen ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’ne dokuz firmadan toplam 14 proje yarışmacı olarak katıldı.

Çizgi Reklam, Efe Reklam, Kemal Kurt Tabela Reklam, Penta Reklam, Rahmi Reklamcılık, Reklamatay ve Üstünler Reklamcılık birer, Olympos Reklam iki ve Pehlivan Reklam beş projeyle ödüllerde yer aldılar.

Yedi kişilik objektif bir jürinin belirlediği üç finalistin dereceleri, 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleşen FESPA Eurasia Fuarı’na katılanların kullandığı oylarla belirlendi. 12 Aralık 2015 Cumartesi fuar kapanış saatine kadar 350’nin üzerinde ziyaretçinin oy kullandığı ödüllerin kazananları 13 Aralık Pazar günü ARED-FESPA standında açıklandı.

Ödül töreninde, projenin mimarı olan ARED Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özdemirel, tüm yarışmacılara projeye gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’ni önümüzdeki sene daha yoğun katılımla ve daha geniş kapsamda gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Özdemirel, ARED Başkanı K. Halil Eligür ile beraber yarışmacılara katılım belgelerini ve jüri üyelerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Tören, yarışmanın kazananının açıklanması ve ilk üç yarışmacıya Başarı Belgeleri’nin sunulmasıyla devam etti. Fuar boyunca kullanılan oyların neticesinde ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’nin birincisi ve 8-11 Mart 2016 tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşecek FESPA Digital 2016 Fuarı’na 2 gün+1 gece konaklamalı çift kişilik ziyaret ödülünün kazananı Bursa’dan Çizgi Reklam olarak belirlendi. Yarışmanın ikinci ve üçüncüsü ise Adana’dan Pehlivan Reklam oldu. ARED Başkanı Halil Eligür’ün takdim ettiği ödülleri, Çizgi Reklam Üretim Sorumlusu Mesut Çolakoğlu ve Pehlivan Reklam Genel Müdür Yardımcısı Fahri Pelit şirketleri adına kabul etti.

ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’ne katılan tüm proje sahiplerine, değerlendirme sürecini üstlenen jüri üyelerine ve fuar süresince projeleri inceleyip verdikleri oylarla kazananı belirleyen tüm FESPA Eurasia 2015 ziyaretçilerine, yarışmaya gösterdikleri ilgi ve ARED’e verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Telefon
Telefon